back to top

Marnix Van Keirsbilck

Marnix Van Keirsbilck

Marnix Van Keirsbilck, geboren in Oostende (België) op 3 mei 1960, studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Daarnaast behaalde hij een licentie in de Economie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en een LL.M. (Master of Laws) aan de Harvard Law School (Massachusetts, USA).

Hij starte zijn carrière in de Verenigde Staten en was van 1986 tot 1987 werkzaam bij Cole, Corette & Abrutuyn (Washington, D.C., USA) en van 1987 tot 1990 bij Baker & McKenzie (San Francisco, Californië, Verenigde Staten). In 1991 was hij "visiting scholar" bij Boalt Hall School of Law (Berkeley, Californië, Verenigde Staten). Van 1991 tot 1996 werkte hij voor De Bandt, Van Hecke en Lagae (thans Linklaters).

Hij vervoegde het kantoor op 1 oktober 1996 waar hij in het jaar 2001 vennoot werd.

Hij is auteur van verschillende publicaties in fiscale tijdschriften, waaronder Intertax, European Taxation, Tax Notes International, Algemeen Fiscaal Tijdschrift, Tijdschrift voor Fiscaal Recht, Le Courrier Fiscale/De Fiscale Koerier en Expat News en co-auteur van de boeken "Het nieuwe Belgisch-Nederlands dubbelbelastingverdrag", "The new Belgian-US double taxation convention" en "Het Belgisch standaardmodel van dubbelbelastingverdrag".

Hij is lid van de IFA (International Fiscal Association) en lid van de balie van Californië, Verenigde Staten (inactieve status).

E-mail: m.vankeirsbilck@dsvlaw.be

Rechtsdomeinen
Inkomstenbelastingen
Herstructureringen van ondernemingen
Internationaal fiscaal recht

Talen
Nederlands
Frans
Engels
Duits

Terug naar overzicht
Op deze website worden geen cookies gebruikt. Meer info